Privé

Mijn naam is Bea Sonneveld (1960) en ik woon in Ede. Ik ben gelukkig getrouwd en we hebben volwassen kinderen. We hebben een christelijke levensovertuiging en zijn lid van een plaatselijke christelijke kerk, waar we ook actief zijn.

Werkervaring

Sinds 1984 ben ik werkzaam in de hulpverlening. Mijn praktijk ervaring is erg breed. Ik heb jaren ervaring op gedaan in contextuele hulpverlening,  maar ook in maatschappelijk werk, in  residentiële hulpverlening, supervisie, coaching, onderwijs en trainingen, leidinggeven, management en zakelijke dienstverlening.

Opleiding

Na mijn opleiding voor maatschappelijk werk (1983) heb ik een Voorgezette Opleiding gedaan op het gebied van methodiekvernieuwing (1997); Toen heb ik mij gespecialiseerd in de contextuele hulpverlening. In de jaren erna heb ik het voorrecht gehad om twee keer een Master Class van professor Nagy (grondlegger contextuele therapie)zelf te mogen volgen. Daarnaast heb ik allerlei andere trainingen op het gebied van methodiek gevolgd. In  de afgelopen jaren heb ik ook de Post HBO opleiding voor Supervisie en Coaching gevolgd.